Hae tästä blogista

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pengerkadulle Helsinginkadun Mausteet

Vain pari päivää sen jälkeen kun olin myynyt Helsinginkadun asunnon keväällä Elina otti yhteyttä ja valitteli ettei kerennyt tarjoamaan asunnosta mitään kun olisi ollut vihdoinkin jokin kohde mikä sitä kiinnosti.
Elina kuitenkin kysyi että jos hän löytäisi jonkin kohteen niin olisinko kiinnostunut remontoimaan sen. Kerroin etten tee muille remontteja mutta Elinan sitkeän luonteen takia taivuin lopultakin. Alkukesästä sitten Elina löysikin ihan kivan asunnon joka sitten remontoitiin täysin Hesarin mausteita käyttäen. Kylppäriin ei koskettu mutta asunto meni uusiksi sähköjä myöten.

Tämä postaus on jatkoa aikaisemmalle. Nämä pari kuvaa ovat otettu ennen remonttia. näkymä keittiöön ja kuva huoneen puolelta (vähän sekavia).



Pesukone sai paikan vanhan kylmäkaapin sisältä. Keittiöön Elina sai mm. kaasu- sekä sähkölieden.



Huoneen sekä keittiön välinen seinä poistettiin.


Asunto oli parvelle suht matala (muistaakseni 270 cm), mutta se riittää jos parven alle ei tule kulkuväylää. Sohvalle tai työpisteelle riittää 175cm.


Vanhaan alkoveen tuli syvä vaatekaappi.


Asunnosta tuli hyvin valoisa ja viihtyisä. Tunnelma on paikan päällä tosi kiva ja pirteä. Tästä täytyy sanoa samaa kuin Hesarista, asunto on huomattavasti parempi livenä kuin kuvissa.



perjantai 11. marraskuuta 2011

Parvi Poikamiesboxiin

Mikko törmäsi blogiini ja tehtiin sitten parvi Mikon yksiöön parisen kuukautta sitten. Parven toteutus oli hieman haasteellinen. Parvi ei saanut haitata katosta tulevan videotykin toimintaa ja se piti rakentaa keittiön päälle. Parven etureuna tuli viistosti huoneen poikki jotta se myötäilisi videotykin heijastusta. Näistä syistä rappusia ei saanut parven etureunaan, mutta mahtuivat sitten eteisen oven ja jääkaapin väliin pieneen tilaan. Parvi sai vähän erikoisemman "sisääntuloaukon"






En ole oikein koskaan saanut "retrosta" mitään erikoisia jippii -elämyksiä vaikka vanhaa arvostankin. Retrosta tulee mulla aina mieleen kun yhessä asuntoesittelyssä oli vanhat huonokuntoiset 60-70 -luvulla rakennetut kiinteät kaapit niin esittelijä sanoi "tässä tällaiset hyväkuntoiset vanhat kaapit, vähän niku retroa". Rajansa kaikella!

Käytiin kuvaamassa asuntoa niin iski heti silmään! Mikko oli kuitenkin löytänyt Huuto.net:in kautta vanhat "oikeat" Retrotuolit (kuvassa). En ollut uskoa silmiäni sillä tuolit oli mielestäni pakasta vedetyt. Tuolit olivat kuitenkin ostettu joskus 70- luvulla ja myyjällä oli vielä kuittikin siitä. Hienot olivat ja virheettömyys aiheutti pakonomaisen tarpeen kosketella niitä koko ajan.




Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...