Hae tästä blogista

torstai 7. huhtikuuta 2011

Pillit pussiin

Kas vaan! Tämä asunto on nyt tullut tiensä päähän ja saanut nimekseen "koti"! Tästä tuli sellainen koti jona minä sen kotina näen ja koen. Vaikka tie on ollut raastavan pitkä niin itse suuruudenhulluna olen tässä matkan varrella todennut että tyytyisin itse täysin 21 neliöiseen asuntoon jos se on toteutettu tehokkaasti. En myöskään olisi kuvitellut että näin pienestä asunnosta pystyn/ pystyy näin kompaktin toteuttamaan. Ennen asunnon suunnittelua mittasin kalusteiden paikat valmiiksi ja siltä pohjalta lähdin toteuttamaan kokonaisuutta.


..ja kuten muistamme niin tästähän se kaikki alkoi...Asuntoon ei jäänyt mitään vanhaa. Ainoastaan vessan ovea ei pystynyt korvaamaan uusien standardien takia.

Viitteellinen pohjakuva valmiista tuloksestaMuistakaa klikata kuvat auki! Nyt on hyvää resoluutiota tarjolla!


Takanurkkaan mahtuu mainiosti kolmen hengen sohva rahilla.


Portaiden alla on mainio paikka televisiolle ym. hifille! Takaseinälle ja eteisen keittiöpuoleiselle seinälle on paikka vaatekaapeille.
Reilun kokoisella parvella on 160cm leveä joustinpatja (tilaa 2m leveälle). Sängyn päädyssa on valaistus ja laskutaso, sekä nahkaverhoiltu sängynpääty. Säilytystila: kolme kaappia mitoiltaan 60 cm x 60 cm.


 Pikkuasunnon pikkukeittiöön sain sopimaan myös pesukoneen
Keittiön normaalit laskutasot ova n 60 cm syviä. Ruokailu/ seurustelupöytä/puolisaareke tai mikälie on 80 cm syvä. Pöytä toimii koonsa vuoksi mihin tahansa päivittäisiin tarpeisiin ja tästä pöytäosasta tulee varmasti tämän kodi keskeisin piste. 80 x 182 cmIsomman asunnon keittiötarpeet pienessä asunnossa! Alakaapistoissa on myös paljon säilytystilaa


Kylppäri on hyvinkin pieni mutta perus tarpeet tyydyttävät. Ahtautta ja liikkumista helpottamaan löysin Aegon valmistaman taipuvan suihkuseinän kahvalla! Ei... se ei ole suihkuovi vaan suihkuseinä vaikka se melkein ovi onkin. Pieneen suihkuun tarvitsin mahdollisimman leveän suihkuseinän. Jos en olisi löytänyt taipuvaa suihkuseinää niin 50 cm leveän kiinteän suihkuseinän olisi voinut samantien unohtaa.
Täytyy mainita taas kerran niin kuin Malminkadustakin että tämä asunto on parempi livenä kuin kuvissa. Yleensä homma menee täysin toisin. Remonttia tekevä herra naapurissa kertoi lukevansa blogia niin päästin sisälle katselemaan ja sanoi että "tämähän on parempi kuin kuvissa". Jaksamista vaan sinne, kyllä se remontti aina loppua kohti etenee!


Muistakaa että tehkää kodistanne maailman paras paikka sillä sielä jaetaan ilot ja surut. Koti on paikka jossa levätään, ladataan akkuja, viihdytään. Pitäkää hyvää huolta kodistanne sillä se tulee pitämään myös teidä terveenä. 


Hyvät ihmiset! Älkää olko typeriä vaan ostakaa oma asunto! On se sitten minkä kokoinen tahansa niin se tulee olemaan teidä paras mahdollinen ennenaikainen eläke!

http://helsinkihomedesign.fi/#!/parven-rakennus/

Tuotteet:


Netrauta
Bauhaus
Alppirauta
K-rauta
Parkettiwidgren
Ikea
Starkki
art4u.fi
RTV
Oy S.W. Lauritzon & Co
Palvelut:


Sähköasennus Vesa Lehto (suosittelen)
Kuvat              www.kuvio.com
Putkityöt         A & S Kurki
Verhoilua        verhoomopresiis.com
Aiheeseen liittyvät julkaisut:
                                       City-lehti, nro 7/2011

Ilmoitus: http://asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/666422560 kommenttia:

 1. Aloitin vasta blogisi seuraamisen, mutta sen sanon että aivan mahtavaa työtä, susta tullaan kyllä kuulemaan isommissakin kuvioissa vielä.
  Rakastan asuntojen tyylejä ja värityksiä. Jatka siis samaan malliin :)

  VastaaPoista
 2. Upea asunto! Minkähän arvoinen tämä on nyt!?

  VastaaPoista
 3. Asunto muuntui kyllä todelliseksi helmeksi!

  VastaaPoista
 4. Hienoja kuvia, mutta toi vessan lavuaarin alakaappi kyllä kostuu, kun käy suihkussa.
  Siinä käy niin, että vesipisarat kimpoilee suihkuseinän ja lattian välistä päin kaapin alaosaa ja vuoden suihkujen jälkeen kaapin oikea alakulma on turvonnut ja kahden vuoden päästä se on homeessa. Tiedän ihan omasta kokemuksesta.
  Kyllä sulla tietynlaista tyylitajua.

  VastaaPoista
 5. Tiedän tarkalleen mitä tarkoitat! Toi on vähän miten sen laskee ja miten usein suihkussa käy, kerkiääkö kaappi suihkujen välissä hengittämään tarpeeksi. Kuvakin valehtelee. Allaskaapit tehdään erikoispinnoituksesta jotta se kestäisi juuri tämänlaiset tapaukset. Kaapeissa laatu vaihtelee todella paljon ja myös itselleni on käynyt samalla tavalla. Olenkin siitä opikseni jo ottanut.

  VastaaPoista
 6. Aivan hullun hyvännäköistä jälkeä, Taavi. Mä voisin ostaa tuon pois sulta, mutta onnistuuko osamaksulla 50v maksuajalla? :D

  VastaaPoista
 7. mieletön. sanaton olen. tonne kelpais muuttaa.

  VastaaPoista
 8. Aivan upea kämppä ja varmasti toimiva! Mahtavaa, että samassa ihmisessä yhdistyy tyylitaju ja taito rakentaa. :)

  VastaaPoista
 9. UPEA! Ei uskoisi samaksi asunnoksi.
  Ihanan valoisa :)

  VastaaPoista
 10. Markkinoihin nähden hintapyyntö ei tule olemaan mikään älytön. Varmasti mahtuu kantakaupungin alueella 10-15 edullisimman joukkoon. Tulen lisäämään tänne linkin kunhan saan ilmoituksen tehtyä.

  VastaaPoista
 11. Vautsi vau! Olet onnistunut todella hyvin, ei ikinä uskoisi että on sama kämppä ensimmäisessä ja viimeisessä kuvassa :)Terv: Ann-Marie

  VastaaPoista
 12. Mikä muuten on parven korkeus?

  VastaaPoista
 13. Paljonko parven alla on korkeutta? Entä onko asunnossa vaatekaappeja?
  T: kiinnostunut

  VastaaPoista
 14. Vastaukset löytyvät blogista

  195 cm
  105 cm

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä tästä pitkän ajan päästä kysymys. Suunnittelen parvea asuntoon ja pohdin riittääkö huonekorkeus. Onko tuossa siis huonekorkeus 195+105 eli 300 cm vai tulevatko parven rakenteet vielä tuohon päälle? Kuinka paljon ne veivät tuossa sinun parvessasi tilaa suunnilleen sentteinä? Mietin että kuinka 290 cm korkeaan huoneeseen saisi sellaisen parven jossa olisi mukava oleillakin. Alapuolelle tulee vain vaatehuoneratkaisu, joten sen pitää olla vain sen verran korkea että siellä mahtuu käväisemään.

   Poista
 15. Loistava myyntipuhe Oikotien sivuilla! :D Et siis ilmeisesti myy "kalustettuna", eli viet sohvan ja patjan pois?

  VastaaPoista
 16. Saako udella mistä keittiö on peräisin? :)

  VastaaPoista
 17. eli viet sohvan ja patjan pois?

  Ainoastaan sohva ja televisio eivät kuulu hintaan. Sohva on viime viikolla ostettu ja sen saa kyllä omaksi maksamallani hinnalla. Patja on tuliterä korkkaamaton ja kuuluu hintaan.


  Keittiön rungot ja ovet (Abstrakt) kävin ikeasta noutaa. Tasot on bauhausista.

  VastaaPoista
 18. Hengästyttävän upea lopputulos, eikä todellakaan ylihinnoiteltu. Harmi, että tilaa on kahdelle ihan hitusen liian vähän ainakin meidän makuumme.

  VastaaPoista
 19. Kyllä! Kahdelle ihmiselle asunto on liian pieni ihan säilytysongelmien vuoksi.

  VastaaPoista
 20. Tosi kauniin näkönen asunto! Sulla on ihan selkeesti silmää tollaselle ja tietysti plussaa ku on vielä taitoa toteuttaa visionsa :)

  VastaaPoista
 21. Vau, hienoa jälkeä. Tässä todellakin olisi Koti. Melkein tulee paineita alkaa panostamaan omaan opiskelijaboksiin!

  Oletko muuten ikinä ajatellut, kun usein kyseessä on kuitenkin vanha asunto jossa on esimerkiksi juurikin noita vanhoja ovia, että säästäisit ja kunnostaisit joitain vanhoja juttuja? Nythän olet laittanut lähestulkoon kaiken uusiksi minkä vain on voinut laittaa.

  VastaaPoista
 22. Mitä ihmettä? Mä en tajua, miten saat tollasesta rumasta talosta noin hianon ja sellasen niinku, unelma talon :-D
  Paljonko talo maksoi? Entä paljonko hinta ois nyt? (-:

  VastaaPoista
 23. aivan sairaan upeeta työtä! nyt iski todellinen kuume, muuttaa omaan kämppään! jään innolla oottaa, jos teet tulevaisuudessa samankaltaisia muutoksia ;)

  http:/nominationlife.blogspot.com

  VastaaPoista
 24. Hienoa - onneksi olkoon loppuun saatetun (upean) työn johdosta!

  t. tekemisiäsi mielenkiinnolla seuraava

  VastaaPoista
 25. Huh! Aikamoista jälkeä.. oot joku ihmemies.. :D en tiiä johtuuko se miun silmistä, mut joteki näyttää et mittasuhteet ois vääristyny.. toi parvi ainaki näyttää hemmetin matalalta..

  VastaaPoista
 26. Todella hienon näköistä! :)

  VastaaPoista
 27. Herranjumala sentään, sait kyllä sanattomaksi. Uskomatonta jälkeä !

  VastaaPoista
 28. Jäin sanattomaksi! Kyllä tyylitaju, osaaminen ja vaivannäkö vain näkyy :)

  VastaaPoista
 29. löysin tänne bloglovinin kautta ja pakko sanoo et aivan mahtava toi uudistus!

  VastaaPoista
 30. todella kiva ja hienosti toteutettu!!!!!

  VastaaPoista
 31. upeaa! saako udella, mistä nuo ruskeat sohvatyynyt ovat peräisin? vai ovatko tyynynpäällisiä?

  VastaaPoista
 32. Kämppä on tajuttoman hieno. Olisit voinut laittaa hintapyynnön useita kymmeniä tuhansia korkeammaksi. Nyt toi on samaa hintatasoa kuin samankokoiset murjut Helsingissä - ja monet paljon surkeammilla alueillakin. Toi on upein myynnissä oleva yksiö. Miksi hinta siis noin alhainen? Ostaisin sen muuten heti, mutta en mahdu kävelemään selkä suorana alakerrassa (pituus 198 cm).

  VastaaPoista
 33. Tuija
  Oletko muuten ikinä ajatellut, kun usein kyseessä on kuitenkin vanha asunto jossa on esimerkiksi juurikin noita vanhoja ovia, että säästäisit ja kunnostaisit joitain vanhoja juttuja? Nythän olet laittanut lähestulkoon kaiken uusiksi minkä vain on voinut laittaa.

  Kyllä säästän jos sellaisia löytyy. Tässä tapauksessa ei ollut jäljellä mitään alkuperäista. Kaikki muu oli romua 70-80-luvulta. On mulla tossa lattialla talon rakennusajoilta (1916) oleva hanallinen korkea viinipullo maljakkona. :D

  Tytti kirjoitti...

  Huh! Aikamoista jälkeä.. oot joku ihmemies.. :D en tiiä johtuuko se miun silmistä, mut joteki näyttää et mittasuhteet ois vääristyny.. toi parvi ainaki näyttää hemmetin matalalta..

  Kuvat ovat otettu laajakuvana ja parven alla on tilaa 197cm/päällä 105cm

  Anonyymi kirjoitti...
  upeaa! saako udella, mistä nuo ruskeat sohvatyynyt ovat peräisin? vai ovatko tyynynpäällisiä?

  Ne ovat tyynynpäällisiä mutta ostin ne tyynyineen ties mistä kolme vuotta sitten.

  Anonyymi kirjoitti...
  Kämppä on tajuttoman hieno. Olisit voinut laittaa hintapyynnön useita kymmeniä tuhansia korkeammaksi. Nyt toi on samaa hintatasoa kuin samankokoiset murjut Helsingissä - ja monet paljon surkeammilla alueillakin. Toi on upein myynnissä oleva yksiö. Miksi hinta siis noin alhainen? Ostaisin sen muuten heti, mutta en mahdu kävelemään selkä suorana alakerrassa (pituus 198 cm).

  Heh! Valitan että katon korkeus jää kesken. Olet kyllä oikeassa. Muilla murjuilla hinta on pyyntihinta josta voi lähteä jopa kymppitonni pois. Mulla on hintana alaraja ja homma lähtee avoimena tarjouskauppana. Joten hinta nousee sinne mihin se nyt nouseekaan. Näyttöihin on tulossa huikea määrä ihmisiä. Joudun pitää kaksi yleisnäyttöä samana päivänä jottei ihmiset joudu jonottamaan pihalla.


  Kiitos kaikille kehuista! Ehkä tulen jatkamaan jatkossa myös tätä blogia kun tämän asunnon osalta on hommat ohitse.

  VastaaPoista
 34. Hieno lopputulos! Onnea urakan päätyttyä!
  Yksi kysymys olisi: Onko keittiön työpöydön alla oleva "tyhjä kulma" käytetty hyväksi ja baarituolien puolelta avautuvaksi? (En saanut kuvista selvää.) Säilytystilaa kun on aina liian vähän...

  VastaaPoista
 35. Hei, jatka ihmeessä blogia. Paitsi että se on sulle mahtavaa myynninedistämistä, niin lukijana tämä on äärimmäisen mielenkiintoinen hyvien ideoiden herättäjänä + muistuttamassa minua, etten koskaan ryhdy itse näin perinpohjaiseen remonttiin! ;)

  VastaaPoista
 36. Anonyymi kirjoitti...

  Hieno lopputulos! Onnea urakan päätyttyä!
  Yksi kysymys olisi: Onko keittiön työpöydön alla oleva "tyhjä kulma" käytetty hyväksi ja baarituolien puolelta avautuvaksi? (En saanut kuvista selvää.) Säilytystilaa kun on aina liian vähän...

  Hyvä! Juurikin näin! Olet hyvin tarkkasilmäinen. Tästä syystä kaappi on koko rivistöä sivumpana.

  VastaaPoista
 37. Älä ikinä lopeta jooko :D tätä menoa meillä on hienoja kämppiä kun sieniä sateella täälä seudulla!

  VastaaPoista
 38. aivan mahtava! ei vois kyllä uskoa samaksi kämäpäksi :D

  VastaaPoista
 39. Ihan täydellistä jälkeä ja mahtava lopputulos!

  Ihan kateellisen katkeraksi pistää kun itseäni harmittaa niiin paljon kun oma vuokrakämppä (yksityiseltä) ei vastaa työn jäljeltään ollenkaan sitä mitä toivoisin, esteetikko kun olen. Raastaa niin paljon katsella sitä, vaikka muutoin kämpästä pitäisinkin.

  Esim. kylpyhuoneen valkoiset (tottahan toki pinttyneet, rapistuneet ja kellastuneet) ovenkarmit on sotkettu siniseen maaliin jolla siis on maalattu kylpyhuoneen seinät. Keittiön lattian puukuvioinen muovimatto on lähes kauttaaltaan vaaleissa maalipisaroissa. Ruman, rautaisen ammeenrotiskonkin haluaisin pois. Ja sävyvalinnoista, muusta maalauksen jäljestä, kulumista, pinttymistä yms. ja huonoista materiaaleista (lattiat sentään on parkettia) onkin sitten turha puhuakaan..

  Ei auta kuin haaveilla, että saisi luvan jonkunlaiseen "kaunistukseen".

  Piti tulla tänne vuodattamaan kun mietin, miksi kämppiä yleensäkään remontoi (pilaa) muut kuin _oikeasti_ osaavat! Vihaksi pistää.

  VastaaPoista
 40. Mainitsit että olet esteetikko. Tarkoittaako tämä myös sitä että olet työkyvytön? Oletko harkinnut ostaa omaa asuntoa?

  VastaaPoista
 41. Todella upeaa jälkeä, ei voi muuta sanoa. :)

  VastaaPoista
 42. Taavi,

  Olen nuori, pieni ja melkoisen heiveröinen nainen, enkä omaa remonttireiskan vikaa. Työkyvytön? En? Vihjaatko, että tulisi osata itse nämä hommat, ennen kuin valittaa?

  Lähinnä kiinnitän huomiota työn jälkeen.

  En ole opiskelijana harkinnut oman asunnon ostoa. Vuokralla vielä ollaan.

  VastaaPoista
 43. Heh! Tarkoitin että kun kerroit tarinasi sillä tavalla että muodostui kuva ettet saa esim. luottoa pankista.

  Opiskelijana asuin itsekin surkeasti ja oli vajaat 3€ päivässä ruokaan rahaa.

  Kyllä sitten kun työelämään pääset niin asiat helpottuvat ja voit toteuttaa unelmiasi!

  VastaaPoista
 44. Anteeksi väärinymmärrys! Tuo on kyllä totta. Mutta aikeissa kun on asua kuitenkin mahdollisimman pitkään vuokralla nykyisessä asunnossani (olosuhteiden pakostakin tietysti) niin olisihan se ihanaa jos asunnossa ei näitä "pikku"vikoja olisi, se kun on muuten niin loistava. Kuitenkin ymmärtääkseni aika pienellä budjetilla asuntoa saisi kaunistettua (= vuokraisännän työnjäljen korjattua), mutta kun ei ole omasta takaa osaajaa...

  VastaaPoista
 45. Sun on hankittava särmä ja käsistään taitava mies itsellesi! ;D

  VastaaPoista
 46. Niin sitä pitäisi, mutta se onkin sitten taas helpommin sanottu kuin tehty. :D

  VastaaPoista
 47. Hei,
  Oliko tästä kämpästä myynti-ilmoitus Oikotiellä silloin kun ostit sen? Muistelin nähneeni samantapaisen kämpän ilmoituksen ja se oli "eniten katsottu myynti-ilmoitus" ainakin hetken aikaa. Aika järkyttäviä ne alkuperäiskuntoiset myyntikuvat (jos tää on sama). Meillä kiersi duunissa linkki emailissa :D

  Mut joo, upea kämppä tuosta tuli :)

  VastaaPoista
 48. Hei,

  Koska minulla ei ole oikein kokemusta remontoinnista, voitko kertoa kuinka paljon tuollainen remontti kaiken kaikkiaan maksoi? Haluaisin kovasti oman kodin, mutta tuntuu ettei markkinoilla ole oikein mitään hyvää valmiina.

  VastaaPoista
 49. Johanna: Mahdollisesti voi olla!

  Hei,

  Koska minulla ei ole oikein kokemusta remontoinnista, voitko kertoa kuinka paljon tuollainen remontti kaiken kaikkiaan maksoi? Haluaisin kovasti oman kodin, mutta tuntuu ettei markkinoilla ole oikein mitään hyvää valmiina.

  Hei! Kustannukset ovat aina yksilöllisiä. Yksiöiden remontti neliötä kohden on aina korkein koska siinä remontoidaan ihan samalla tavalla keittiö ja kylppäri kuin kaksiossa ja kolmiossa.

  Keittö ja kylppäri syövät aina ylivoimaisesti eniten rahaa.

  Tämän asunnon materiaalikustannukset nousevat siihen 13-15 000 euroon. Suurin menoerä on yleensä työ ja toteutus. Moni tarvitsee siihen rytäkkään vielä suunnittelijan, mikä taas maksaa vielä erikseen.
  Suunnittelijan työ ei ole hyödytön jos urakoitsija tai omistajalla on vaikeuksia tehdä päätöksiä tai toteuttaa asioita tehokkaasti. Suunnittelijalla on aina kokemusta, mielikuvitusta, materiaalien ja tarpeiden tuntemusta.

  Toki perus uudistuksista pystyy selviytymään myös 7000 eurolla.

  Moni aina arvostelee kuvien perusteella että "kyllä minäkin pystyn tuon toteuttamaan". Tässä ei ikinä huomioida sitä että kaikki suunnitellaan ja laskelmoidaan tarkasti mikä vaatii ennakkonäkemystä asioista. Siihen päälle asiantuntemusta ja projektin toteutus mikä on sitten erittäin raastavaa ja raskasta.

  Siihen ei sitten mitään 200-työtuntia mene vaan lähemmäs 1000h. Kannattaa miettiä etukäteen myös että mistä ne sadat työtunnit sitten pihistetään, koska sitten kun homma on käynnissä niin ei ole varmaankaan paljoo varaa jättää kesken.

  VastaaPoista
 50. Kiitos Taavi vastauksesta - ehkä tästä rohkaistuneena alan kartoittamaan suunnittelijaa, remppamiehiä ja etsimään sopivia materiaaleja!

  Pakko vaan saada itsellekin helmi :)

  VastaaPoista
 51. Hattua täytyy nostaa tälle remontille.

  Itelläkin on ollut tarkoitus ostaa huono kuntoinen kämppä ja suunitella ja remontoida se uuteen uskoon :) Tosin vielä ei ole löytynyt mitään sopivaa kohdetta. Kun ostaisin ja remontoisin iseäni varten, niin paikka pitää olla oikea, ja tietenkin kohtuu hintainen :)

  Tarviiko tuommoiseen remppaan muuten jotain erityisiä lupia, kun kuitenkin on seinää purettu?

  VastaaPoista
 52. Vau! ei kyllä meinaa tunnistaa kämppää samaksi kun noihin vanhoihin kuviin vertaa!
  Milläköhän hinnalla kämppä loppujen lopuksi meni? (jos siis saa kysyä :) )
  Olisin kiinnostunut tosta lattiasta, ilmeisesti siis parkettiwidgreniltä? Oisko sulla sitä mallin nimeä muistissa ja mitä luokkaa neliöhinta oli?
  Itselläni juuri omassa kodissa putkiremppa meneillään, keittiö ja kylpyhuone menee TÄYSIN uusiksi, samoin lattia vaihtuu. oon etsinyt valkoista / vaaleeta laminaattia ja toi näyttää tosi hyvältä mikä sulla on tossa kämpässä!

  VastaaPoista
 53. Quick Step-laminaatti. Sitä myy suomessa K-rauta. Pyydät heiltä Quick Stepin kuvaston ja katsot sieltä mitä haluat. Hintahaitari on suomessa 39-42€ ja on aina tilaustavaraa. Hintaa sillä on mutta parhaimman laatuista laminaattia mihin olen koskaan törmännyt. Suosittelen!

  VastaaPoista
 54. Moikka,

  Mistä mahdoit ostaa tuon Aegon suihkuseinän? Minkälaisissa hinnoissa nuo pyörivät? Luulen, että munkin pieneen kylppäriin sopisi semmoinen.

  Kiitti muuten mahtavasta blogista!
  :)Maarit

  VastaaPoista
 55. Aegon suihkuseinä on karkaistua lasia, 50cm leveä ja taipuu vain yhteen suuntaan. Bauhausista sen muistaakseni ostin (175€). Sielä on aika laaja valikoima noille seinille.

  VastaaPoista
 56. Moi Taavi,

  todella kauniisti olet asunnot remontoinut, kuvia on ilo katsella.

  Tällä hetkellä meilläkin on menossa asunnon remontti. Uusitaan juuri ostetusta asunnosta kaikki. Olisi mukava tietää, mistä olet ostanut keittiön (+ vetimet) sekä tuon sisustuskiviseinän sekä siinä olevan lasilevyn?

  Huomasin, että quick-step -lattiasi on kahdella reunaviistellä. Kyseistä lattiaahan on mahdollisuus valita myös neljällä reunaviisteellä. Tyhmä kysymys, mutta oletko valinnut kaksiviisteisen ulkonäön vai asennuksen helppouden vuoksi? Mietitään juuri, että valitaanko neljällä vai kahdella reunaviistellä oleva lattia ja todettiin että kaksiviisteinen on ehkä helpompi/nopeampi asentaa.

  Mari

  VastaaPoista
 57. Mun on pakko ollu ruveta lukemaan oikein nää kaikkien postauksien kommentitkin, kun on niin mahtavia ja hauskoja juttuja. Kiva tyyli sulla kirjoittaa ;) Oikein mukaansa tempaavaa humoristista ja helposti lähestyttävää tekstiä. Tämäkin kohde aivan käsittämätön! Wau! :D Parvi aivan ehdoton juttu lisätilalle ja toteutus kympin arvoinen :)

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...