Hae tästä blogista

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Uma Bela Casa

En edes tiedä mitä otsikoksi olisin tähän laittanut. Päätin sen revästä kuitenkin muista ajatuksistani.

Sen verran puulta on touhu välillä maistunut että tämä tulee olemaan näin tämän hetkisten tuntemuksieni mukaan viimeinen projekti jonka teen alusta loppuun yksin ja itse. Voisi pitää muutenkin jonkinlaista taukoa tästä. Tännekkään ei tekstiä irtoa!

Asiaan! Uma Bela Casa on nyt valmis ja ihan asuttavahan siitä tuli. En haluisi kyllä tästäkään luopua mutta projekti on tullut itselleni erittäin kalliiksi ja paukut ovat nyt vähissä.
Tuli toteutettua aika montakin ideaa taas ja suurinpana ideana oli tietysti tuoda erittäin paneutuneellakin tavalla tuo biotakka pieneen helsinkiläiskaksioon.
Aikaisempi ideani oli Hesarin pikkuyksiö johon tuli kooltaan aika massiivinenkin parvi mikä tuo ripauksen toisen kerroksen makua. Uskokaa tai älkää mutta tuon Helsinginkadun projektin myötä on rakennettu n.25 kopiota ympäri helsinkiä (tietooni tulleet). Tämä todistaakin sen miten onnistunut projekti oli.

Nämä kaksi projektia eroavat niin paljon toisistaan etten pysty vertailemaan niitä keskenään. Jos sinä pystyt niin kerro mielipiteesi uudessa kyselyssä sivuston oikealla ylälaidassa. Niin, ja huomioikaa äänestyksessä hyvää toteutusta, ei neliömäärää!

En muuten tajua edellisen kyselyn tulosta! Vastanneita oli n. 760kpl

HARKITSETKO OSTAA
- pienen yksiön 26%
- pienen kaksion kahdelle 47%
- ison asunnon perheelle 25%

Yllärinä tuli että pieniä ajotaan ostaa todella vähän mutta kantakaupungin alueella niistä on huutava pula. Luulen että vastausprosentit olisivat lainaneuvottelujen jälkeen hieman erilaiset! :D

No jep! Oli miten oli, Uma Bela Casa Viipurinkadulla on nyt kaupan! :D

Myyntikuvat on ottanut Mikael Pettersson ja olen tähän postaukseen myös sekottanut omia kuvia.

Viime kesänä


Kuva: Mikael Pettersson

Kuva: Mikael Pettersson


Kuva: Mikael Pettersson

Kuva: Mikael Pettersson


Kuva: Mikael Pettersson


Kuva: Mikael Pettersson


Kuva: Mikael Pettersson


Kuva: Mikael Pettersson

Kuva: Mikael Pettersson

Kuva: Mikael Pettersson

Laitan tähän viimeiseksi tämän kuvan koska siinä näkyy kokonaisuudessa yhdessä kuvassa mitä alun perin lähdinkin hakemaan. Kylmää, lämpöistä, Vaaleeta selkeää, modernia ja scandinaavisuutta.

http://helsinkihomedesign.fi/#!/parven-rakennus/13 kommenttia:

 1. Miksei kylppäristä oo kuvia? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylppäri ei ole kuvia koska se ei ole vielä valmis. Luultavasti siitä on tulossa erillinen postaus

   Poista
 2. Remontoitko kylpyhuonetta ollenkaan?:)

  VastaaPoista
 3. Upealta näyttää, biotakka tulee varmasti nostamaan myyntihintaa. Ihanaa kun Rullekin on päässyt kuviin. :D

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtavaa työtä!!! Olis yks kysymys et mistä oot hankkinu noi makuhuoneen sängyn päädyn??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat pehmustettuja sisustuspaneeleita joita siskoni teki mulle tilauksesta. Ne voi laittaa mihin tahansa, vaikka olkkariin pystysuuntaan. Mulla on kolme vaalean beigeä jäljellä ja ne ovat myytävissä. Koko taisi olla 60 x 60 cm. Ota yhteyttä jos kiinnostaa.

   Poista
 5. Minkä merkkisen liesituulettimen olet laittanut keittiöön?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://psi24.com/product_info.php/info/p11436_Amica-Kaminhaube-80-cm-Edelstahl-Swing-White-KH-17179-E.html/XTCsid/ec85214427a28b0a04e69c7d4bf07fb6

   Poista
 6. Hei! Tosi kiva blogi ja todella mahtava kämppä! Olisin udellut olohuoneen seinällä olevaa "hyllykokoelmaa", jossa on neljä erikokoista pyöreän suorakulmaisia laatikkoa. Mistähän sellaisia löytää? Olemme jo pitkään pohtineet omalle seinälle jotakin ja tuollainen voisi toimia kivasti. kiitos etukäteen vastauksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki täällä kyselee tuota. Sitä oli joku erä bauhausissa myynnissä. Loppu on ja ei taida tulla enää. Itse etsin sitä 2v

   Poista
 7. Hei! Tosi mahtava asunto ja hienosti remontoitu! Asunnon valaistus on tehty hienosti... Ja siihe kysymys kuuluukin että kenen valmistajan ledejä oot käyttänyt? Ei taida olla saas-instrumentsin vaan jonkun toisen valmistajan.!? Onko tukkurikamaa vai onko löytynyt nettikaupasta?

  VastaaPoista
 8. Hei,

  Olen tilaamassa Noa Homelta lähes samanlaista takkaa , kuin olet tuohon Viipurinkadun kohteeseen laittanut. Onko sinulla antaa hahmotelmia tuon kehikon tekemiseen sen ympärille ja onko siinä jotain aukkoa ilmankierrolle/ilmastoinnille?

  Jos on sen voi laittaa maililla osoitteeseen:
  anu.hautaviita@netikka.fi

  Kiitos!

  T,Anu

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...