Hae tästä blogista

sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Pengerkadulle Helsinginkadun Mausteet

Vain pari päivää sen jälkeen kun olin myynyt Helsinginkadun asunnon keväällä Elina otti yhteyttä ja valitteli ettei kerennyt tarjoamaan asunnosta mitään kun olisi ollut vihdoinkin jokin kohde mikä sitä kiinnosti.
Elina kuitenkin kysyi että jos hän löytäisi jonkin kohteen niin olisinko kiinnostunut remontoimaan sen. Kerroin etten tee muille remontteja mutta Elinan sitkeän luonteen takia taivuin lopultakin. Alkukesästä sitten Elina löysikin ihan kivan asunnon joka sitten remontoitiin täysin Hesarin mausteita käyttäen. Kylppäriin ei koskettu mutta asunto meni uusiksi sähköjä myöten.

Tämä postaus on jatkoa aikaisemmalle. Nämä pari kuvaa ovat otettu ennen remonttia. näkymä keittiöön ja kuva huoneen puolelta (vähän sekavia).Pesukone sai paikan vanhan kylmäkaapin sisältä. Keittiöön Elina sai mm. kaasu- sekä sähkölieden.Huoneen sekä keittiön välinen seinä poistettiin.


Asunto oli parvelle suht matala (muistaakseni 270 cm), mutta se riittää jos parven alle ei tule kulkuväylää. Sohvalle tai työpisteelle riittää 175cm.


Vanhaan alkoveen tuli syvä vaatekaappi.


Asunnosta tuli hyvin valoisa ja viihtyisä. Tunnelma on paikan päällä tosi kiva ja pirteä. Tästä täytyy sanoa samaa kuin Hesarista, asunto on huomattavasti parempi livenä kuin kuvissa.9 kommenttia:

 1. ihan mielettömän hieno.

  VastaaPoista
 2. todella makeeta jälleen! jatka samaan malliin!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi kirjoitti...:)
  Kannatti siis olla sitkeä...siis kerrassaan ihana loppuutulos!!

  VastaaPoista
 4. Vaikuttavaa! Mitäpä valkoista maalia käytät (merkki & sävy)?

  VastaaPoista
 5. Upeaa jälleen! Käyn joka viikko kurkkaamassa onko tullut uusia postauksia :)

  VastaaPoista
 6. oot kyllä melkoinen remonttivelho, uskomatonta jälkeä!

  VastaaPoista
 7. ootko siis remonttireiska ja maalari vai vain remonttireiska? :)


  http://2.bp.blogspot.com/-2DSzLbEqGvM/TZ4HlCJXYvI/AAAAAAAAAUw/uboDk-6MSz8/s1600/untitled_20110407_3158.jpg

  ootko tehnyt tuon sweet dreams tekstin ite? miten? :))

  VastaaPoista
 8. Kiitokset mielenkiintoisesta blogistanne. Monella on haasteita pienissä asunnoissa saada pesukone mahtumaan kylpyhuoneeseen ja toteuttamasi idea pesukoneesta keittiössä toimii erittäin hyvin. Lainasin ideaanne artikkeliini linkkinne kera osoitteessa http://www.keittiotieto.fi/pesukone-keitti%C3%B6%C3%B6n

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...