Hae tästä blogista

torstai 31. maaliskuuta 2011

Viimeinen Viikko

Ihme näpertelyksi koko touhu mennyt! Ongelmia satelee jatkuvasti eivätkä hommat etene. Korjataan, mietitään ja pähkäillään. Valaistuksen kanssa on tullut painittua kyllästymiseen asti ja vain siitä syystä että jotkut valmistavat paskaa, tai että muuntajan ei kestä valaistuksen wattimäärää. Olet menossa ostaa tiettyjä hyllyä, sohvapöytää tai suhkuseinää niin, eiku ne on v.... loppu! Ei huvittaisi joka päivä tuhlaa siihen pari tuntia että käy metsästämässä tavaroita tai osia, eikä kaikkia voi ostaa kerrallaan koska liikkumisesta tulee tossa koirankopissa ihan mahdotonta! No jotain tässä olen aikaiseksikin saanut. Viimeinen viikko! Ensi viikolla tehdään sitten myynti-ilmoitus ja Laura menee koeasumaan Hesarin. Pientä laittoa kuitenkin jää pitkin viikoa. Nimimerkillä: tarkastajaa odotellessa.


Pahoittelen kuvien huonoa laatua ja kellertävyyttä. 
Teetin valkoisen karkaistun lasin lieden taakse. Se sopi kivien väliin just eikä melken. Vaikka jätin kolme milliä reunoihin varaa. Keittiö on jo valmis eikä puutu kuin enää kuin muutamat kahvat.Parvelle väänsin malminkadun rappusten ja näiden rappusten jämistä kaiteen jollain mitä ihmeellisimmällä väännöllä. Varmaan 12h meni tohonkin mutta onpahan tukeva ja näyttää kaiteelta.

Sängyn pääty on yli n. 210 cm leveä, joten se ei tule rajoittamaan sängyn leveyttä. Sängyn päätyyn on tulossa siirrettävä levy, mikä on pehmustettu ja tekonahalla päällystetty. Ja tietysti napitukset lisäämään valon kontrastia.


 Vastaus: Kuvan repsottava lista ei ole kiinni!Parvelle laitoin kaksi sopivan kokoista kaappia. 60 cm x 60 cm kaappi antaa jo ihan sopivaa säilytystilaa. Mahdollisesti laitan kolmannen tai neljännenkin myöhemmin. Parven vasemmalle puolelle.


Seuraavat kuvat ovat sitten jo myyntikuvia ja minä/ tämä blogi on lähempänä taukoa! Haluaisin kuitenkin kovasti laittaa tänne myynnistäni kaikki dokumentit ym. jutut sitten jos asunto menee kaupaksi. Ihan sen takia että toivon jokaisen asunnon omistajan myyvän kotinsa itse. Se sitten selvii että mitä myyminen vaatii ja onko myymisen vaiva esim. tässä tapauksessa 5 - 6 000 € arvoista. 

10 kommenttia:

 1. Edellisessä postauksessa kerroit ettet halua jakaa tulojasi julkisesti - ymmärrettävää. Kehtaatko kertoa millaisilla pääomilla aloitit tämän harrastuksen? Ja siitä puolesta vähän laajemminkin.

  VastaaPoista
 2. Moi! :) Onko sulle tullut remonteissa ongelmia tai kuinka paljon ylimääräistä vaivaa uuden AOYL:n myötä? Pintaremontit (maalaus ja laminaatit) eivät varmastikaan aiheuta kuin nuo paperityöt (muutostyöilmot), mutta esim. keittiön paikan vaihdot vesipisteiden siirtymisine (?) jne. ovat varmasti vaatineet enemmänkin yhteydenottoja isännöintiin/ hallitukseen? Mitä luokkaa taloyhtiön perimät kulut ovat olleet? Lähinnä kai valvontakäynneistä jne.? Koska tuosta lain edellyttämästä muutostyöilmoitusten käsittelystähän toimistot eivät saisi laskuttaa, vaikka sitäkin kai on ilmennyt..

  VastaaPoista
 3. Edellisessä postauksessa kerroit ettet halua jakaa tulojasi julkisesti - ymmärrettävää. Kehtaatko kertoa millaisilla pääomilla aloitit tämän harrastuksen? Ja siitä puolesta vähän laajemminkin.

  Pankista saamalla lainaa niin kuin kuka tahansa muu normaali töissä käyvä ihminen. Pääoma on nyt mikä tahansa asunnon hinta plus kustannukset mitä siihen haluat käyttää. Fakta on kuitenkin se että tämän asian kanssa ei kannata lähtee leikkii jos ei tarkkaan tiedä mitä on tekemässä. Panoksena on kuitenkin velkataakka + 1000h työpanosta jotka pitää kiskoo omasta vapaasta ajasta.

  VastaaPoista
 4. Moi! :) Onko sulle tullut remonteissa ongelmia tai kuinka paljon ylimääräistä vaivaa uuden AOYL:n myötä?....


  Joo on, ja sehän on selvää! Vaikka kylpyhuoneen hommat osaankin itse tehdä niin tuli siitä lainmuutoksen syystä jätettyä vanhat laatat kylppäriin (olisi tullut kalliiksi teettää). Vesipisteen tai keittiön sijaintia en ole muuttanut vaikka tarkastaja ennen remonttia kovasti uteli.

  Tuo on niin älytön lainmuutos että jokainen isännöitsijä ja taloyhtiö toimivat omalla tavallaan. Tuo muutos hakee vähän niinkuin paikkaansa vielä.

  Meidän yhtiön tarkastaja oli kiinnostunut vain sähköistä, vesipisteistä ja vedeneristyksistä. Tuo onkin järkeen käypää sillä nämä aiheuttavat näitä suurimpia vahinkoja joista sitten taloyhtiöissä ja vakuutusyhtiöissä tapellaan.

  Tarkastuskustannukset eivät nyt ole juurikaan mitään huolenaiheita!

  VastaaPoista
 5. Missä teetät sängynpäädyn, vai löysitkö valmiin jostakin liikkeestä? Upean asunnon olet saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 6. Moi!
  Onko toi liesi induktio vai perus keraaminen? :)

  VastaaPoista
 7. Sängynpääty: verhoomossa teetän oman ideani

  VastaaPoista
 8. Perus keraaminen. Omasta mielestäni induktio on älyttömin keksintö jo ihan sen takia että joutuu ostaa omat pannut ja kattilat siihen. Tuhlausta!

  VastaaPoista
 9. Moikka! Pakko kysyä mistä on hankittu sängynpäädyn yläpuolella olevat valot? :)

  VastaaPoista
 10. en yhtään muista. Ne on melkoisella säätämisellä siihen saatu laitettua

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...