Hae tästä blogista

torstai 24. maaliskuuta 2011

Luonnonkivi

Tuli laitettua nyt sitä hintavaa luonnonkiveä keittiön taustaksi. Kyllä nyt on leikelty kiviä 3-4 päivää ihan kyllästymiseen asti. Homma oli todella haastavaa koska kaikki kivirivit pitää olla kalusteiden kanssa suorassa. Ei ehkä anna sellaista vaikutusta mitä odotin mutta voi olla että homma toimii kun keittiö tulee täysin valmiiksi. Lieden taustaksi tulee karkaistua lasia. Kuvia tulee sitten jatkossa kunhan liesituuletin on asennettu ja teetetty lasi valmis.
 
Parvelle aloitin sitten laminaatin asennuksen ja sainkin sen eilen laitettua. Huoneiston listoitus alkaa huomenna. Parvelta puuttuu enää sängyn pääty, listat ja valaistus. Sängyn pääty pitää puoliksi teettää hullun ideani vuoksi. Saa nähdä...

http://helsinkihomedesign.fi/#!/parven-rakennus/

6 kommenttia:

 1. Voi luoja, älyttömän hienoa jälkeä saat kyllä aikaiseksi! Taidat ainoastaan myydä nuo asunnot, vuokralle tuskin pääsee? Todella upean näköistä.

  VastaaPoista
 2. Paljonko teet voittoa per asunto?

  VastaaPoista
 3. Anonyymi kirjoitti...
  Paljonko teet voittoa per asunto?

  Tiedän että tuo kiinnostaisi kovasti mutta valitettavasti tuo "voitto" ei kuulu tähän aiheeseen. Pääaiheena on harrastus ja et sinäkään varmaan tulojasi julkaise netissä.

  Kokeile niin tiedät! :D

  VastaaPoista
 4. Hei,
  Sulla on todella hyvä ja mielenkiintoinen blogi! Itseäni kiinnostaa samanlainen remontointi harrastuksena, mutta valitettavasti tietoa ja osaamista ei ole tarpeeksi tällä hetkellä. Tulen kuitenkin varmasti seuraamaan blogiasi jatkossa. Eihän tiedä, jos vaikka itsekin viisastuisi.

  Toivotan sulle onnea ja menestystä kämppien laittoon ( ja tietysti myös myyntiin). Asunnot näyttävät todella hyviltä.

  VastaaPoista
 5. Hei,

  onko salaisuus, mistä hankit nämä kivet? Itsellä hakusassa mahdollisimman valkoiset ja tasaväriset kivet. Kuvissa nämä näyttävät täydelliseltä :-) Yritin etsiä vastausta blogista, mutta en löytänyt.

  Onnittelut hienoista projekteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole salaisuus. Olen ainoastaan nähnyt sitä ainakin vantaan bauhausissa. Uusiakin eriä on aina tullut (69€m2). Korvaavaa näköä löytyy vallilasta sisustuskiviliikkeesta home4you. En muista onko sitä sielä ihan kivimuodossa vai puristettuna kalkkikivenä paneelin muodossa jota on helppoa työstää. Kannattaa tarkistaa se koska normi kiven työstäminen on hidasta ja sotkusta puuhaa.

   Poista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...