Hae tästä blogista

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Paluu lomilta

On aika palata tän oman proggiksen pariin. Melkoinen tauko tässä on vierähtänyt ja Viipurinkadun asunnon tyhjillään pitäminen ei ole mitään ilmaista touhua. Onneksi kuitenkin se että on ollut aikaa pohtimiseen on poikinut sitten kivoja ideoita. Saa nähdä montako niistä tulee toteutettua.


Eteinen

Makuuhuone

Olohuone

Olohuone

Keittiökomero


Kyseessähän on 41 neliöinen 60-luvulla rakennettu pieni käytännöllinen matalakattoinen kaksio. Tämä tyyli poikkeaakin sitten sen verran vanhoista kohteista että materiaalit muuttuvat jonkin verran. Tyyliltään tullaan hakemaan tässä "huippumodernia" tyyliä. Varsinkin valaistuksen suunnitteluun tullaan panostamaan paljon.

Ensin toteutetaan nämä haastavat seinät, keittiökomeron seinä poistetaan ja kattoa pudotetaan koko huoneistossa jotta valaistuksessa pystyttäisi tekemään erilaisia kikkailuja.

Lattiaa olen miettinyt paljon ja sitä että tämä ennestään käyttämäni Quick-stepin Wenge lankku ei välttämättä ole paras tähän kohteeseen. Mietin että jokin valkoinen ja mahdollisesti kiiltävä laatta voisi olla tähän hyvä. Valkoisen seassa on oltava jotain kuvioo koska muuten saisi siivota kerran päivässä. Oisko marmori? Mut vaan laminaattina! Kuulostaa suomen mittasuhteilta täysin mahdottomalta!


Olen kuukausia hakenut uutta ja jotain on ollutkin lähellä mutta ei kuitenkaan sitä mitä haen. Kovasti olen odottanut myös Quick-Stepiltä jotain uutta mutta ajattelin että USA:n pari vuotta jatkunut talouskriisi on tehnyt tehtävänsä myös tälle sektorille. Nettiin ei ollut ainakaan mitään ilmestynyt.

Pamahdin sitten viime viikolla K-Rautaan piipahtamaan jospa heillä olisi Q-Stepiltä uutta kuvastoa jos sellainen olisi edes julkaistu enää. No perkele, olihan sielä ja aloinkin heti selailemaan.

Sitten pamahti tämä!


Huomatkaa nämä kaksi täysin eri tyylistä kuvaa ja se sopii molempiin mainiosti! Ajatonta! Ja kas kas, "DESIGNERS CHOICE" leimalla varustettu, niin kuin oli myös aikaisemmin käyttämäni.Kysyin myyjältä että onko heillä tästä näytekappaletta koska en millään löytänyt sitä.

Joo, ootas! Meillä oli tässä vesivahinko!

Myyjä kaivoi kuitenkin selkä notkolla jostain hyllyjen välitstä laatan. Kas tässä!

Oho! 62,5 cm x 62,5 cm. Onpa laatalla kokoa. Aika massiivisen hieno täytyy myöntää! Tämä tulee olemaan kuitenkin ensimmäinen vaihtoehtoni.

Quick-stepillä on ollut pitkään tämä laivankansimallisto josta pidän todella paljon. Sävyjä löytyy useampaakin erilaista ja nykyään jo löytyy kosteisiinkin tiloihin asennettavia. Tämä laminaatti sopii erityisesti meriaiheiseen asuntoon. Siihen riittää näköala satamaan tai merelle. Iso kylppäritilakin on aika "IN" tälle kuosille!
Quick-Stepin laminaatti ja parkettimallistoa voit suomeksi tarkkailla täältä!
3 kommenttia:

 1. Ihana tuo marmorikuvioitu! :)

  Itselläni olisi haaveissa iso kiiltävän valkoinen kivilaatta-imitaatio-laminaatti, huh mikä sana :). Mutta ei taida kestää koiran kynsiä kovin hyvin naarmuuntumattomana... Tai sitten vaaleanharmaa lankkuparketti sellaisena ajopuu-tyylisenä, namskis :).

  Tuo laivankansi olisi makee jos olisi se merenrantahuvila 700m2, hih :)

  Ihanaa kun alat taas hommin, odotan innolla mitä kaikkea keksitkään <3

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Satuitko jo kysymään, minkä hintaista tuo marmorilaminaatti on?

  VastaaPoista
 3. Laminaatin pitäisi kestää koirankynnet ja ennen kaikkea varsinkin Quick-stepin! Olen törmännyt myös erittäin hauraspintaisiin laminaatteihin ja suosittelenkin että ihmisen unohtaisivat halvat laminaatit täysin!

  Marmorilaminaatin hinnasta teen erillisen postauksen. Eli mitä missäkin maksaa ja onko jopa järkevintä tilata se esim. Englannista.

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...