Hae tästä blogista

lauantai 21. tammikuuta 2012

Vinkkiboxi 1 & 2

Ajattelin että voisin useammin vinkkaa helsingin kantakaupungin alueella myytävistä kohteista. Eli jaan vinkit kannattavaa sijoitusta silmällä pitäen ja miksi ei sitten myöskin ihan omaa kotia tavoittavalle. Vinkkaan vaan niitä kohteita mitkä olisin valmis itse ostamaan tältä seisomalta jos sattuisi olemaan perintöä, lottovoitto tai muuten vaan säästöpossussa kolehteja joille en keksisi käyttöä. Koska on aikoja jolloin en kauppoja pysty tekemään niin jätän kuitenkin ostot teille joilla sattuu nippua nyt olemaan.

Pyrin katsomaan ennen kaikkea riskittömiä kohteita sekä niitä joissa arvoa voi kasvattaa tai tehdä hyvää tuottoa muilla tavoilla. Useammat kohteeni sopivat juuri sellaisille ihmisille joilla on varallisuutta ja jotka hitusen ymmärtävät asuntokaupoista.

Markkinoilla on jatkuvasti asuntoja jotka syystä tai toisesta myydään tai yritetään myydä väärään aikaan. Hinnoittelukin on joillain pielessä alakanttiin. Tämä mahdollistaa oivan tilaisuuden sijoittamiselle tyyliin "osta nyt, myy keväällä".


KOHDE 1
Sanotaan että ydinkeskustassa asuntojen hinnat eivät voi romahtaa edes pahimman taantuman iskiessä.
Tässä on kohde mikä on kenelle tahansa kannattava ostos! Vuokralle, myytäväksi, vuokrattavaksi yrityksille tai kunnostaa itselleen edulliset asuinnelijöt. Kalevankadulla viimeisessä kerroksessa olevassa 14m2 yksiössä ei ole kuitenkaan suihkua eikä edes vessaa, mutta kuulemma rakennettavissa. Kysymys onkin vaan että tuleeko asuntoon viemäri? jos ei niin mistä sen saisi.
Pikkuruista yksiötä kaunistaa pieni erkkeri mikä nostaa huoneen arvoa ja kiinnostusta huomattavasti. Kunnostettuna tämän helmen myyntihinta olisi 10 000€/m2

Katso ilmoitus täältä.


KOHDE 2
Ihmettelin kovasti tätä vaasankadun ja flemarin kulmassa myynnissä olevaa 47 nelijöistä kaksiota. Kohde on kuitenkin ollut jo jonkin aikaa myynnissä ja vaikka se on "tarjouskauppakohde" niin mitään tarjousta ei ole tehty. Luulen että tavoitehinta on alun perin ollut 180t. Tarjoaisin tuosta 162t ja se saattaisi onnistua koska muitakaan tarjouksia ei ole tehty.
Yhtiö on kuitenkin mallillaan vaikka vastike kovalta tuntuukin. Jos tämän sellaisenaan möisi keväällä niin myyntihinta olisi 175-190t välillä. Samassa talossa on myynnissä toinen asunto jolla on aika paljon kovempi pyynti ja nelijöitä on myös vähemmän.
Onkohan langalla roikkuvat tennarit pelottaneet ostajaehdokkaat! :D

Katso ilmoitus täältäKuvat ovat kaapattu osoitteesta oikotie.fi

1 kommentti:

  1. Tällaisia vinkkipostauksia toivoisin enemmänkin! Enemmän tai vähemmän aktiivisesti asuntoa etsivänä olisi erittäin mukava saada kommenttia potentiaalisista asunnoista henkilöltä, joka on tehnyt paljon remontteja. Itse kun ei ei aina näe asunnon mahdollista potentiaalia huonojen kuvien perusteella

    VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...