Hae tästä blogista

maanantai 17. lokakuuta 2011

Avokeittiö

No on joo se projekti nyt vähän seissyt muiden tulleiden hommien takia. Ollaan nyt tässäkin vähän edetty! Seinä lähti pikkuruisen keittön ja olkkarin välistä.


Valoa nyt suorastaan tulvii olkkarin puolelle eri nurkista ja tilasta tuli paljon avarampi."LIKE"


Oli sitten raudoitukset ohuessa seinässä. Outoa, sillä seinä ei ole edes kantava.


Melkoinen haaste onkin nyt toi keittiön toteutus. Tavoitteenani on ettei kahden ikkunan väliin tule mitään kaapistoja koska ne peittävät ikkunasta tulevaa valoa. Toisekseen haluan tehdä ensimmäisen keittiön jossa ei ole yläkaappeja ollenkaan. Joo, mitään ei saa missään olla mutta sielä täytyisi kuitenkin olla kaikki kodinkoneet ym. uusimmat HI-TEC vitkuttimet.

Jotain tämän tyylistä nyt sitten lähen suunnittelemaan. Tosin, aika hevetin pienemmässä mittakaavassa. Odotan vielä keittiön suhteen jotain omaa mullistavaa älynväläystä mikä tekisi keittöstä omalaatuisen.
3 kommenttia:

 1. en malta millään odottaa että tää on valmis :)) saat varmana taas aikaan ihan mieletöntä jälkeä!

  VastaaPoista
 2. Heittäisitkö Taavi lyhyen opastuksen, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon, kun kerrostalon seiniä aletaan kumoamaan. Kantavuuksien selvittäminen jne. Olisi iso apu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helpoimmalla pääsee kun kysyt tuota haluamaasi kaatamaa seinää taloyhtiön määräämältä valvojalta alkutarkastuksen yhteydessä. Kuitenkin seinän purkuluvat antaa loppupelissä tarkastaja.
   Muut keinot ovat sitten pohjapiirustus, "yleensä" piirustuksessa olevat ohuet seinät eivät ole kantavia. Tosin suosittelen jonkun asiantuntian antavan tästä mielipiteensä.

   Poista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...