Hae tästä blogista

perjantai 26. elokuuta 2011

Biotakat, Nammm!Biotakat tekevät tuloaan! Sähköllä toimivat sisustustakat poistuvat nyt yhtä nopeasti kuin tulivatkin. Biotakan voi hankkia melkein samaan hintaan kuin sähkötakan. Erona on se että siinä lieskuu aito lämpöä tuottava tunnelmallinen tuli joka ei tarvitse muuta kuin polttoainetta! Tämä onkin tullut jokaisen kotiäidin sisustustrendiksi, sillä niihin ei paljoa kädentaitoa tarvita. Ensimmäiset biotakat esiteltiin tietääkseni vain vuosi sitten Habitaren sisustusmessuilla.

Biotakkoja löytyy jo netistä tuhansittain ja se soveltuu jo melkein mihin tahansa. On kivaa saada tunnelmaa ja lämpöä kylminä talvi-iltoina mihin tahansa kaupungin kerrostaloasuntoon todella pienellä kustannuksella! Biotakan voit asentaa myös parvekkeelle tai terassille tuomaan lämpöä ja tunnelmaa!

Biotakkamalleja on todella paljon! Eri kokoisia ja eri malleja. On seinämalleja, seinään upotettavia, pöydälle asetettavia, lattiamalleja ja korkeita lattialle vaikka huoneen nurkkaan asennettavia. Hintahaitari on 100-5000€

Biotakka on aito takkatuli ilman hormia, savua, vaarallisia savukaasuja, tuhkaa ja roskaa.
Takassa palaa puun sijasta luontoystävällinen, puhtaasti palava bio-etanoli. Palaminen on hajutonta ja savutonta. Palamisessa syntyy ainoastaan hiilidioksidia, vesihöyryä ja lämpöä.

Biotakka on edullinen ja helppokäyttöinen. Polttoainesäiliö täytetään etanolilla, sytytetään ja asetutaan nauttimaan takkatulen lämmöstä. Tulen voi sammuttaa milloin tahansa.

Biotakkaan ei tarvita rakennus- ja käyttölupia ja se sopii monenlaiseen paikkaan; kotiin sisälle tai esim.lasitetulle parvekkeelle, kesämökille, toimistoihin ja julkisiin tiloihin.

TEHDÄÄN PIENI ÄÄNESTYS! MIKÄ NÄISTÄ TAKOISTA ON SINUN SUOSIKKISI?

KUVA 1
Lattiaversio 345€ kuva täältä!


KUVA 2
855€
Kuva täältä

KUVA 3
Kuva täältä

KUVA 4
Kuva täältä

KUVA 5
Pöytä/lattiamalli. 109€
Kuva täältä

KUVA 6
Kuva täältä

KUVA 7
Kuva täältä

KUVA 8
Kuva täältä

KUVA 9
Kuva täältä

KUVA 10
Kuva täältä

KUVA 11
Kuva täältä

Oma ylivoimainen suosikkini on Decoflamen "New York" sarja.

KUVAT 12
Decoflame New York Tower
Kuvat täältä


KUVAT 13
n. 1400€
Kuvat täältä

New York Empire biotakkaa saa sekä kromisena että täysin valkoisena. Se on seinälle asennettava tai sitten sinne upotettava. Suomeen Decofleim takkoja tuo Noa Homejoka valmistaa myös takan mittatilauksena.

Tykkään tosi paljon myös seinän sisälle asennettavista. Moderninen selkeys sopii biotakkojen linjaukseen loistavasti.

KUVAT 14


Jos kiinnostuit aiheesta niin suosittelen tulemaan ensi kuussa Habitare messuille!

Biotakoista yleistä tietoa löydät täältä! Oikein hauskaa viikonloppua!

10 kommenttia:

 1. 13 ja 14 ehdottomasti! Tuo pöydälle aseteltava on kiva.

  VastaaPoista
 2. Vaikea valita, mutta kyllä 7 vie voiton. Näkyy hienosti molempiin huoneisiin.

  VastaaPoista
 3. Vähän rupeaa tuoksahtamaan maksetulta mainokselta ;)

  VastaaPoista
 4. Tosi hienoja kaikki!! En oo ennen tiennytkään tällaisista.. Että ihan lämpöäkin tulee.. Tosi hyvännäkösiä, mut joskus kun oman kämpän rakennus alkaa niin "oikea" takka taitaa viedä voiton :) On niissä se oma hohtonsa, puut ritisee ja rätisee ja tuoksuu :)

  VastaaPoista
 5. Kerrostaloon et takkaa saa millään laitettua ellei se ole jo ennestään sielä. Ymmärrät varmaan että aito takka vaatii häkää ja savua varten hormin jonka kieltää ensimmäisenä rakennusvirasto ja sitten taloyhtiö.

  Näiden biotakkojen tekniikka mahdollistaa takan asentamisen ilman mitään erillisiä lupia kerrostaloon. Tässä tämä juju onkin

  VastaaPoista
 6. Mielenkiintoinen blogi. Kallion asunnosta tuli todella kaunis! Takat oli kaikki ihan yes. Mukava nähdä myös eri materiaaleja esiteltynä, vertailtuna. Melkoisia urakoita sinulla on ollut. Työsi on mielenkiintoista, onneksi teet työlläsi oikeutta vanhoja asuntoja kohtaan. Hyvää syksyä.

  VastaaPoista
 7. ItalFalo Finland:lta löytyy nykyisin myös mahtavia biotakkoja, ihan kaikenlaisia!!! Käytettiin omassa remontissa noita hyväksi ja ihana lopputulos tuli!
  http://www.italfalo.fi/planika-fire-biotakat

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...