Hae tästä blogista

perjantai 30. syyskuuta 2011

Sinkkuihmisten Tulevaisuutta?

Olemme yhä enemmän itsenäisiä ja yksin asuvia. Onko tämä täällä pikkuruisessa helsingissäkin jo lähitulevaisuutta? Jesse joskus linkitti mulle tämän pätkän.



Uskoisi tämän olevan ihan lähitulevaisuutta koska helsingissä alkaa olemaan nuo neliöhinnat sitä luokkaa ettei nuorilla ole varaa kuin vain pienimpiin markkinoilla oleviin asuntoihin. Toiseksi tämä pikkukylä tarvitsi jonkun joka näitä vastaavanlaisia asuntoja toteuttaisi. Olen markkinoilla huomannut sen että jos on ollut hyvin toteutettu ja ihan perustarpeet täyttävä alle 20 neliöinen asunto niin se on myyty aina alle kahdessa viikossa.

Moni nuori siitä huolimatta haluaa asua isommassa asunnossa, sijoittajan vuokra-asunnossa koska hänen kenkäkokoelma ei mahdu pieneen asuntoon (naiset). Hän haluaa säilyttää nämä tarpeettomat pannut, kattilat, rätit ym. turhat kulutustuotteet jotta voisi myydä ne kahden vuoden kuluttua vähän käytettynä kirpputorilla.

Luin eilen hesarista pätkän jossa kerrottiin että keskiviikosta lähtien olemme jokainen ihminen alkaneet elämään luonnolle velaksi ja ajattelin että ihmisluonteen tuntien, paluuta ei meillä ole!

Olisi syytä miettiä että tarvitsemmeko kaikkia näitä turhia kulutustuotteita mitä meille tyrkytetään ja miten paljon! Luulen että kaikki meistä pystyisivät asumaan tämäntapaisissa pikkuratkaisuissa joihin meillä olisi hyvinkin varaa. Meidän jokaisen taloudellisen puolen kannalta kuuluisi omistaa asunto sen koosta riippumatta. Tällöin yhteiskuntamme olisi tasapainoisempi, asuntojen hinnat alhaisempia ja vaikaita.

Onhan se vi..n typerää että maksamme sijoittajille vuokraa tai nostamme suuria lainoja joita emme pysty maksamaan ikinä takaisin. Laitamme oman sekä yhteiskunnan talouden ahdinkoon.
Kaikki vain sen takia että olisi tilaa sadalle kenkäparille ja niille kaikille turhakkeille joista emme loppujen lopuksi olla edes riippuvaisia!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...