Hae tästä blogista

torstai 19. toukokuuta 2011

Plaaaaah

Pääskylänrinteen kauppa peruttiin jo pari viikkoa sitten myyjän puolesta ja siitä tuli sakkoa myyjälle sopimusrikkeen vuoksi.

Ei jäänyt oikeastaan harmittamaan yhtään, koska ehkä sen pitikin niin tapahtua. Kylppärin jos sinne olisi halunnut niin siihen olisi pitänyt ensin hakea rakennuslupa rakennusvirastosta ja "ehkä" sen jälkeen pulittanut ittensä kipeeksi kylppäristä.

No mutta tässä on jo toiset kaupat tehty! Ei mikään unelmataloni, mutta aivan mieletön pohja 41 neliöksi. Kauppahinta ei ollut ehkä niin alhainen kuin sen pitäisi olla. Kuiteskin katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Tarkoitus olisi koko asuntoon laittaa välikatto LED-halogeeneilla. Tyyristä mutta ekologista!!

Jos nyt jaksan niin laitan vähän lisää valokuvia tänne piakkoin! Nii, ja osoite on Viipurinkatu 1 ALPPILA



Pakko oli vielä lisätä tämä tänne loppuun kun tuli melkein tippa linssiin! :D

7 kommenttia:

  1. taavi taitaa haluta naikkariin!

    VastaaPoista
  2. no kuule taavi, missäs kaikkialla helsingissä sinuun voi "TÖRMÄTÄ"?

    VastaaPoista
  3. Hah! :D Anona sitä on helppo kysellä!

    VastaaPoista
  4. Olet ehkä täällä jo aikaisemmin maininnutkin, mutta mihin kaikkeen on haettava rakennuslupa? Millaiseen kylpyhuoneremonttiin? Ja onko tämä joku uusi käytäntö? Voimassa koko Suomessa vai kaupunkikohtaista? Mitä ideaa moisessa edes on, en ymmärrä :/

    VastaaPoista
  5. Miksi myyjä perui sen kaupan? Että voikaan olla näin utelias... :D

    VastaaPoista
  6. Olet ehkä täällä jo aikaisemmin maininnutkin, mutta mihin kaikkeen on haettava rakennuslupa? Millaiseen kylpyhuoneremonttiin? Ja onko tämä joku uusi käytäntö? Voimassa koko Suomessa vai kaupunkikohtaista? Mitä ideaa moisessa edes on, en ymmärrä :/

    Rakennuslupa vaaditaan jos esim. laajennetaan kylpyhuonetta kuiviin tiloihin tai rakennetaan sauna huoneistoon (asunto-osake yhtiöissä).

    Anonyymi kirjoitti...
    Miksi myyjä perui sen kaupan? Että voikaan olla näin utelias... :D

    Persoonallisuushäiriö! (oma analyysini)

    VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...