Hae tästä blogista

tiistai 3. syyskuuta 2013

Parvi perheelle

Projekteja on ollut tasaiseen tahtiin ihan koko vuoden. Viime keväänä oli kalenteri jo syksylle asti täynnä ja tiedossa on paljon lisää. Tää kirjoittaminen on jäänyt laiskuuden ja kiireiden vuoksi vähemmälle. Osasyynä tietysti on myös se että ihan omista asunnoista tätä blogia haluaisin kirjoittaa mutta tällä hetkellä omat projektit eivät ole mahdollisia suomen pankkipoliitiikan takia. Vuoden tai kahden näyttö yrittäjyydestä ei kuulema vielä riitä eikä sitä lasketa myöskään palkkatuloiksi jos ostaa asunnon, remontoi ja myy voitolla vaikka siitä näyttöä on millä mitalla. Verorahat kuitenkin kelpaavat. Pankkivirkailijoilla ei vaan ole ohjelmissaan sellaista saraketta mihin summia voisi lyödä. Pitäkää tylsistä päivätöistänne kiinni, niille löytyy sarakkeet pankista! :D

 Asiaan. En jaksa kirjoittaa hirveesti nykyään joten voisinkin jaksaa jatkossa aina ottaa enemmän kuvia ja latailla niitä tänne. Tehtiin helsingin Siltasaareen pienelle perheelle yli 40m2 asunto asuttavaksi rakentamalla parvi. Loistava sijainti, upea talo ja kiva yksiö avokeittiöllä. Asukkaat halusivat kovasti parven huoneen puolelle. Sitä jarrutti hieman se että se olisi pitänyt rakentaa osittain kakluunin eteen. Alkukesästä tavattuamme ehdotukseni oli että se rakennettaisi eteisen päälle. Huoneen korkeudesta sekä upeasta kakluunista pääsisi nauttimaan. Vaikka ajatukset olivat toiset niin kesän mittaan ehdotus hyväksyttiin ja toteutimme toissaviikolla homman. Haastavaa oli että oli vähän kiinnityspintaa ja sitten ku sitä oli niin oli kananpaskaa!

 Kuvat ovat heikkoja, pahoittelut!
Ovelle johtava osuus parvesta joutui rakentaa kahdelle eri tasolle jotta ovet avautuisivat.


http://helsinkihomedesign.fi/#!/parven-rakennus/

6 kommenttia:

 1. Ei sillä ole väliä kenen kämppä on rempan alla, postaile vaan aktiivisesti kaikennäköisistä projekteista, kaikki luetaan yhtä suurella mielenkiinnolla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Niistä vaan ei tule ihan sellaisia aina kuin itse tekisi.

   Poista
 2. Upean näköistä! Kuinka korkea oli tuo eteinen, johon parvi tuli? Paljonko jäi oleskelutilaa parvelle entä alle?
  Terv. Pia

  VastaaPoista
 3. Upeita ratkaisuja. Mistä näitä parven portaita, joita olet luomuksissasi käyttänyt voi tilata ?
  Terv. Jaana

  VastaaPoista
 4. Tutkija Punavuoresta16. syyskuuta 2013 klo 2.55

  Onpahan tyylikäs kokonaisuus - parven ja kunnon portaiden avulla yksiössä on varmasti kaksion tilat. Ainoa arveluttava kohta parvessa on rappukäytävän puoleinen päätý. Pitääkö vanha puuovi (tai yksinkertaiset rapun lasit) ääntä riittävän hyvin, vai herääkö asukas aina kun naapurin ulko-ovi kolahtaa?

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...