Hae tästä blogista

tiistai 7. toukokuuta 2013

Uniikkia

Keräsin joitain tyylikkäita rappusia joista jotain haluaisin itse joskus toteuttaa. Moni näistä ovat niin erikoisia että vaativat paljon tilaa  ja aikaa toteuttamiseksi. Eivät ihan sovellu kaupunkiyksiöön mutta studiomaiseen loftiin mainiosti.

Lopuksi ikkuna missä ei hirveen vaikeeta olis syventyä omiin ajatuksiin.

http://helsinkihomedesign.fi/#!/parven-rakennus/6 kommenttia:

 1. Ihania kaikki! Just näin jonkun britti sisustusohjelman, jossa rakennettiin tuollaiset seinään upotetut kaiteettomat lasiportaat, yksi porras taisi maksaa jotain 10.000 puntaa tms :D

  Place for Dreams

  VastaaPoista
 2. Miten nuo esim. Lasiportaat pysyy siis kuinka tukevia ovat kun siinä ei oo mitään tukea?

  VastaaPoista
 3. Tutkija Punavuoresta9. toukokuuta 2013 klo 8.35

  Ikävä ampua unelmia alas, mutta portaita 1 ja 4 lukuun ottamatta yhtäkään noista ei saa rakentaa Helsinkiin. Rakennusvalvonta on tosi tarkka portaiden kanssa. Edes nousun suuntaiset vaakakaiteet (http://puuseppino.fi/wp-content/uploads/2010/01/wood-300x175.jpg) eivät tahdo mennä läpi, jos askelman ja alajuoksun väliin jää ~lapsen jalan mentävä rako.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parven sekä siihen rappusten rakentamiseen et tarvitse minkään moisen rakennusviraston lupaa koska kyseessä on makuuparvi eikä toinen kerros. On eri asia silloin kun parven ala- sekä yläpuolella oleva tila ylittää kerrokseksi määritellyt korkeudet.
   Eli tarkennukseksi että tavoitteena on kokeilla jotain uudempaa ja uniikkia johonkin seuraavaan parviratkaisuun.

   Poista
  2. Ja tosiaankin että rakennusvirasto on erittäin tarkka rappusten ja erityisesti kaideratkaisujen suhteen kerrosten välissä. Silloin kun kyse ei ole toisesta kerroksesta niin voit laittaa joko tikkaat parvelle tai mitä sua ikinä lystää laittaa. Siihen ei ole minkäänlaisia rajoitteita.

   Poista
 4. Ihan tajuttoman upeita rappusia nuo, varsinki nuo kolmannessa kuvassa olevat!


  http://omanelamanikuningas.wordpress.com/

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...