Hae tästä blogista

tiistai 29. toukokuuta 2012

Siwan Takapiha Vol.2

Tämän blogin aiheesta kirjoittaminen on yleensä hyvin hidasta koska joudun aina suorittamaan itse työvaiheen josta sitten kirjoitan. Helvetin tylsää luettavaa ja se tässä onkin ollut haasteena. ..noh, eipähän ole mitään pissisblogi "päivän asu"-postauksia ja mitäs söin tänään "räps". Tässä uudet kenkäni "räps".

Ajattelin kuitenkin poiketa hieman aiheesta viime kerralla tehdessäni hetken mielijohteesta kuvakyllästeisen Siwan Takapiha- postauksen. Kesti about 20 min tehdä se ja varmaan yksi nopeimmista tehdyistä postauksista.
No jaa. Tämän jälkeen mulla ei ole ollut vissiin vuoteen niin paljon käviöitä kuin tämän jutun jälkeen. Sehän oli hyvä sillä monilla alkoi mielikuvitus toimimaan ja tiedän että moni vierailija toteuttikin jotain.

Paljon tuli myös kuvia ja linkkejä ja kiitos niistä! Ajattelin nyt kerätä muutaman sellaisen vielä johon itse tykästyin ja tartuin. Ja jotkut näistä myös tulen toteuttamaan.

Stiina lähetti tämän. Voit teettää jostain rakkaasta valokuvasta julisteen ja tällä tavoin se saisi todellisen arvoisensa paraatipaikan.



Tästä tulee hyvin skandinaavinen vaikutelma!


Säväytti hyvin silmissä kun tämän näin. Aivan mieletön! Ovi toimii kuitenkin vain omasta mielestäni valkoista taustaa vasten.


Tässä on hyvä vinkki niille jotka haluaisivat kauniit ja silmään pistävät rappuset parvelle.


Puu on materiaalina jännää sillä se sopii niin vanhaan kerrostaloon, omakotitaloon kuin myös moderniin sisustukseen.


Ei muuta kuin sitten mökkireissulla etsimään hylättyjä soutuveneitä!


Aivan upea! Ongelma vaan on että noita vanhoja kuljetuslaatikoita on todella vaikeeta löytää.


Terassille baari?


No mites tää sitten? Noita 200-litran tynnyreitä saa myös tilattu. Leikkuu onnistuu millä tahansa metallipajalla. Sisustukseen jokin sopiva väri ja on aika uniikki, magee ja puhutteleva idea!



Tuli mieleen että voisitte lähettää kuvia omista toteutetuista ideoista! Laitan niitä sitten tänne blogiin.

http://helsinkihomedesign.fi/#!/parven-rakennus/

15 kommenttia:

 1. Sain ihan mielettömän inspiraation viime postauksessasi olleesta punaisesta terassista, joka oli tehty noista lavoista. suuuuri kiitos sulle! nyt mun takapihalla on maaailman ihanin terassi ;)

  VastaaPoista
 2. Olen ihaillut monesti tuota ovi kuvaa, juuri valkoista taustaa vasten aivan ihana!

  Terveisin 27-vuotias pissisblogin pitäjä ;D

  VastaaPoista
 3. Kiitos Siwan takapiha -postauksen kakkososasta! Ihan parasta! Rakastuin eritoten tuohon tauluun, oveen, airosängynpäätyyn sekä kirjahyllyyn!

  VastaaPoista
 4. Ihan mahtava blogi!
  Itse havittelen kanssa omistusasuntoa, tosin hieman isommilla neliöillä ja tämä sinun blogisi on ihan törkeen hyvä inspiraation lähde. Tietenkin ois hirveen kiva jos oma mies olis noin taitava, vaan ei taida wowia pelaavasta tietokone nörtistä olla tämmöseen remontointiin. Se on otettava vasara kauniiseen (omaan) käteen ja otetava joku ammattilainen kaveriksi. Sä tuskin tuut tekeen meille remonttia Päijät-Hämeeseen ;).
  Mistäköhän sitä sais itselleen tuollaiset taidot kuin sinulla.
  Terv. kahden pienen lapsen ja kädettömän miehen wannabe Remppa-Liisa äiti/avovaimo

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Töistä olen kerännyt puisia sitruunalaatikoita periaatteella "keksin näille vielä käyttöä" ja tuossahan se tuli kirjahyllyn muodossa. Tosin ideaa pitää hieman vielä työstää, jottei ole suoraa plagiointia :)

  VastaaPoista
 6. http://www.iltalehti.fi/minunkotini/2012061415708488_m1.shtml

  toi Rikun kämppä näyttää ihan sun tekmältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en ole! Riku on kopioinut idean materiaaleineen tästä blogista ja yrittää sillä tehdä rahaa.

   Poista
 7. Osaatko sanoa mistä noita tynnyreitä saisi tilattua ja mihin hintaan? Käytetytkin kyllä käy, mutta tuntuu olevan kiven alla... Tarkoitus ei tosin ole nyt sisustaminen =)

  VastaaPoista
 8. Moi! Tuohan on aika erikoinen tuote ja vaikeasti saatavissa silloin kun sitä lähtee etsimään. Muutenhan niihin törmää jatkuvasti. Uskon että noita myydään vaan yrityksille teollisuusmaailmassa. Yhen jutun tiedän että laakereita kuljetetaan noissa tynnyreissä. Kannattaa ottaa yhteyttä laakereiden maahantujiin tai jälleenmyyjiin sekä teollisuuskemikaalialan yrityksiin. Luulisin että niitä voisi saada jopa ilmaiseksi koska kuljetuksen jälkeen ne eivät ole kuin romumetallia.

  VastaaPoista
 9. hei Taavi, blogisi innoittamana olen tänä kesänä kyhännyt kuormalavoista pienen tasanteen tulevan kesän tomaattiviljelmälleni, meditointipaikan mökille sekä pienen terassin pienen kesämökkimme päätyyn aamukaffeita varten.

  Toinen asia: omistan pienen kaksion n 100 vanhassa talossa Katajanokalla ja kun sinne tulee aika tehdä remonttia, otan sinuun yhteyttä parven rakentamiseen ja keittiön uusimiseen liittyen. Miten pitkälle kalenterisi on jo täynnä uusia projekteja?

  Mukavaa ja inspiraatiorikasta heinäkuun jatkoa sinulle ja kiitos ihanasta blogistasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  2. Moips! Laita mulle yhteystietosi helsinginhelmeksi@welho.com

   Poista
 10. Itsekin sain inspiraation täältä. Rakensin vanhoista lavoista olohuoneen pöydän ja nyt suunnittelen pientä kirjahyllyä pojan huoneeseen. Tuollainen kuljetuslaatikoista tehty hylly olisi makea mutta eihän noita tunnu löytyvän. Mutta veikkaan, että hyllystä tulee yhtä hyvä lavoistakin :)

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...