Hae tästä blogista

perjantai 11. marraskuuta 2011

Parvi Poikamiesboxiin

Mikko törmäsi blogiini ja tehtiin sitten parvi Mikon yksiöön parisen kuukautta sitten. Parven toteutus oli hieman haasteellinen. Parvi ei saanut haitata katosta tulevan videotykin toimintaa ja se piti rakentaa keittiön päälle. Parven etureuna tuli viistosti huoneen poikki jotta se myötäilisi videotykin heijastusta. Näistä syistä rappusia ei saanut parven etureunaan, mutta mahtuivat sitten eteisen oven ja jääkaapin väliin pieneen tilaan. Parvi sai vähän erikoisemman "sisääntuloaukon"


En ole oikein koskaan saanut "retrosta" mitään erikoisia jippii -elämyksiä vaikka vanhaa arvostankin. Retrosta tulee mulla aina mieleen kun yhessä asuntoesittelyssä oli vanhat huonokuntoiset 60-70 -luvulla rakennetut kiinteät kaapit niin esittelijä sanoi "tässä tällaiset hyväkuntoiset vanhat kaapit, vähän niku retroa". Rajansa kaikella!

Käytiin kuvaamassa asuntoa niin iski heti silmään! Mikko oli kuitenkin löytänyt Huuto.net:in kautta vanhat "oikeat" Retrotuolit (kuvassa). En ollut uskoa silmiäni sillä tuolit oli mielestäni pakasta vedetyt. Tuolit olivat kuitenkin ostettu joskus 70- luvulla ja myyjällä oli vielä kuittikin siitä. Hienot olivat ja virheettömyys aiheutti pakonomaisen tarpeen kosketella niitä koko ajan.
6 kommenttia:

 1. Olen pari kertaa sattunut selailemaan blogiasi, ja ihan mielenkiinnosta vain kysyn, että työskenteletkö alalla, vai onko remppaus/sisustaminen harrastuksesi?

  VastaaPoista
 2. Kyllä tästä harrastuksesta on leipätyö muodostumassa. Lopetin päivätyöt pari kuukautta sitten.

  VastaaPoista
 3. Hyvä blogi!

  Paljonko muuten oli huonekorkeus? Oliko tuosta muuten joku virallinen määräys, että paljonko parven alle tulee jäädä korkeutta?

  Uusia kirjoituksia odotellessa... ;)

  VastaaPoista
 4. Aivan mahtava blogi, olet todella lahjakas kaveri!

  VastaaPoista
 5. Joskus kun tässä rikastun niin olet ehdoton valinta sisustamaan ja remppaamaan asuntoni !!!!!!

  VastaaPoista
 6. Aivan upeaa, ihania ratkaisuja!!!

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...