Hae tästä blogista

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Kauppajärjestelyt ja vinkit

Yleensä välittäjät hoitavat nämä muodolliset asiapaperit asuntokaupoissa. Koska en itse käyttänyt välittäjää niin joudun myyjänä itse nämä hoitamaan. Asia ei todellakaan ole tuottanut vaikeuksia kun sen verran olen jo kaupoissa ollut jo mukana. Paperit sain laadittua ostopapereista, mutta löysin netistä sivuston jossa on kaikki myyntiin tarvittavat paperit ladattavissa. Ne löydät täältä. Eli asunto-osakkeen ostotarjous ja kauppakirja joka sitten allekirjoitetaan pankissa kaupantekotilaisuudessa. Varainsiirtoverolomakkeen saat täältä.

Tässä yhteenvetona myynnistä on se ettei välittäjää hyvän asunnon myynnissä vaan kannata käyttää. Se olisi suorastaan hölmöä. Kiinnostuneita ja halukkaita oli niin paljon että vaikka olisin vetänyt bissee sohvalla maaten, tupakka suussa niin se olisi silti mennyt ensiesittelyssä. Hyväkuntoinen asunto myy itse itsensä!

Olen innokkaana seikkaillut ja katellut jos jotain uutta löytyisi mutta tarjonta on todella surkeaa. Ei ole hyväkuntoisia eikä rapakuntoisia. Tämä johtuu siitä että sijoittajille jaetaan vuoden alkupuolella osingot jolloin ne tunkevat heti rahansa poikimaan. Välittäjät taipuvat myymään usein sopivat kohteet suoraan omille sijoittajille. Huom! ja tämähän on vain oma mielipiteeni. :)

Tein eilen tästä tarjouksen! Välittäjä yritti eilen vielä tavoitella mutta ei sitten soittanut uudelleen. Koska ei ole kuulunut mitään niin uskon että tarjous hylättiin. Jos teitä jotain kiinnostaa niin luulen että toteutuva kauppahinta on tässä 117 000€

Tästä pääsee ilmoitukseen!


Sitten aivan jotain muuta tähän lopuksi, jossa silmä lepää!

Näitä Punavuoren salaisia kauneuksia talojen uumenissa on huippu harvoin tarjolla! Talo on mitä mahtavin! Nauttikaa!

Tästä pääsee ilmoitukseen

8 kommenttia:

 1. Ilmoitan sitten jo nyt että ostan seuraavan kohteen, jonka remontoit - oli se missä vaan tai mikä vaan :)

  VastaaPoista
 2. Heh!

  Laita mulle vaikka meilinä tietosi niin pääset ihan ensimmäisenä katsomaan vaikka tässä olen jo parille luvannut mahdollisesti valmistuvaa tarjota.

  VastaaPoista
 3. No huhhuh tota Rööperin kämppää. Ei tule samanlaista tilaisuutta kovin usein. Ainut vaan, että sä oisit duunannut ton nätimmin ;)

  VastaaPoista
 4. onko jo tiedossa uus kämppä.

  ps ihan pakko sanoa, et seuraan iskän kanssa sun blogia ! :--D tykätää hirveesti.

  VastaaPoista
 5. Jesse! Nono! Eipäs nyt liioitella! :D

  Anonyymi!

  Ei ole mitään uutta kohdetta koska tarjonta on todella surkea! Ei ole mitään hyväkuntoisia eikä mitään pommeja. On vaan täysin ylihinnoiteltuja keskitasoisia asuntoja joita ei juurikaan kukaan huoli.

  Toivotaan että kun sijoittajat on tässä rahansa panneet poikimaan ja opiskelukausi loppunut niin alku kesästä alkaisi irtoamaan kaikenlaista herkkua!

  Huippua olisi että löytyisi kaksi pientä asuntoa. Yksi alppilasta ja yksi punavuoresta, eirasta tai keskustasta.

  VastaaPoista
 6. Hei, luin citystä sua koskevan artikkelin. Ainoa vaan mikä jäi hivenen mua ärsyttää ettei noissa mainittu kertaakaan remonttibudjettia. Ostat jonkun 100 tonttuun myyt 150 tonttuun. Mut kuis paljon sulla menee mihinkin? Tästä puolesta ois kiva kuulla!!!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi kirjoitti...

  Hei, luin citystä sua koskevan artikkelin. Ainoa vaan mikä jäi hivenen mua ärsyttää ettei noissa mainittu kertaakaan remonttibudjettia. Ostat jonkun 100 tonttuun myyt 150 tonttuun. Mut kuis paljon sulla menee mihinkin? Tästä puolesta ois kiva kuulla!!!

  Kaikkea ei voi aina kertoa, kustannukset, verot ja mahdollisen tuoton olen rajannut aiheen ulkopuolelle.

  VastaaPoista
 8. Toi rööperin kämppä on kieltämättä ainakin kuvissa aika hieno, muttei kuitenkaan vissiin oikein hintansa väärti. On nimittäin ollut mielestäni jo yli vuoden myynnissä..

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...