Hae tästä blogista

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Pyydän harkitsemaan

Ei täs midist!

Ikäväkseni olen huomannut että kuviani on käytetty monessa eri paikassa ns. rahallisena hyödykkeenä! On paljon tehty julkisia tarjouspyyntöjä ja mainostettu palveluja kuvillani. Tätä tapaa en siedä enkä ole tukemassa minkään ammattikunnan tai yrityksen liiketoimintaa!

Kuvieni käyttö on ehdottomasti kieletty! Olen ostanut moniin kuviin käyttöoikeuden sekä julkaisuoikeuden. On joitain kuvia joihin ei itsellänikään ole käyttöoikeuksia. Toivon että kunnioitatte tätä pyyntöä! Kuvien luvaton käyttö johtaa toiminpiteisiin!

Blogini tarkoitus oli auttaa "tee se itse" lukioita, harrastelijoita sekä ihmisiä jotka haluaisivat toteuttaa asioita itse!
Olisi todella ikävää alkaa upottaa vesileimoja kuviin ja poistamaan kuvia sekä tekstejä joilla jotkut yrittävät tehdä rahaa.

Kuviani voi käyttää esim. blogeissa, koska siinä ei kukaan hae rahallista hyödykettä!

LOL mikä vuodatus! :D

Loppukevennykseksi löysin erittäin fiksusti (melkein kuin omasta suustani) kirjoitetun tekstin parvitoteutuksen hyödyllisyydestä. Minutkin mainitaan! Tämä on teille jotka pohditte että kannattaako se parvi nyt rakentaa vai ei. Tämä alan ammattilainen on ymmärtänyt sen hyödyn. Teksti löytyy täältä!

Olisi myös kivaa jos vaivautuisitte vastaamaan oikealla yläkulmassa olevaan kyselyyn!

Kiva, kiitti hei!

3 kommenttia:

 1. Tollanen on inhottavaa kun omia kuvia väärinkäytetään. :( Mun blogi on suht tuore, vain reilu 1kk vanha ja myös mun kuvia olen löytänyt mitä kummallisemmista paikoista, kuten ruotsin "keltaisen pörssin" myyntipalstalta jossa myytiin valkoista Bestå-kaappia. Törkeää sanon minä! Jos käytät Picasaa niin laita ihmeessä se vesileima kuviin, ompahan sitten näillä kuva-varkailla tekemistä kun joutuvat jollain keinolla poistamaan sen ennen omiin kaupallisiin tarkoituksiinsa laittamista. :) Kiusa se on pienikin kiusa, hih :D

  VastaaPoista
 2. Asiallinen vuodatus! Kuvien kopiointi on laitonta ja etenkin jos niillä vielä tekee rahaa..

  Asiasta ihan toiseen, olen usein haaveillut baaritiskistä/saarekkeesta omaan kotiin, kauppoojen tarjonta näyttää suppealta ja olen aika peukalo keskellä kämmentä nikkaroinnissa. Silmää miellyttii juurikin niin yksinkertainen kun esim sinulla on ollut nuo tekemäsi baaritiskit, kyätännön pari suoraa levyä tummaa puuta yhteen. Mistä olet ostanut nuo materiaalit? Millaista materiaalia? Ostatko aina myös nuo laatikostot ns. tiskin alle ja mitä luulet kestäisikö tiski itsessään ilman hyllyjä tuola alla? Osaatko arvioida mitä tuollainen maksaisi pelkälleen, vain tiski ja sinne vaikka nuo laatikot alle, eli ei kokonaista keittiötä... ? Arvostaisin kovasti jos jaksat vastat näihin kysymyksiin :)

  VastaaPoista
 3. Eihän tuo ihan ns.baaritiski ole koska on huomattavasti matalampi.

  Noita puisia erilaisia keittöotasoja ym. myy Bauhaus. Rungot ovat tavallisia keittiön alarunkoja joita löytyy nyt ihan mistä vaan eri levyisiä. Muista että jotta jalat menevät tason alle on tason oltava 80cm syvä eikä perus keittiötason syvyys.

  Mielestäni tuon kokoinen taso ilman runkoja on tilan tuhlausta ja vähintäänkin hölmön näköistä. Onnistuu sen toteutus kuitenkin ilmen keirriön runkojakin.

  VastaaPoista

Helsinki Home Design

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...